noo, to trzymam kciuki za to, żeby szybciej tak się zmieniło...ale jest cien nadziei ze moze w przyszlym roku przejdzie do pracy w innej firmie wiec bedzie tylko dniowki robil a na noc bedzie w domku.
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:to trzymam kciuki za to, żeby szybciej tak się zmieniło...
oj ja nie wiem jak bym to przezyla...kawal czasu musialas wytrzymac :ico_szoking: :ico_sorki: ja tez wyjezdzalam sama do pracy za granice ale za kazdym razem byly to wyjazdy 3-4 miesieczne a i tak bylo ciezko :ico_placzek: :ico_noniewiem:przez 14 miesięcy byliśmy osobno... przez 14 miesięcy zasypiałam sama... przez 14 miesięcy codziennie czekałam... no i się doczekałam...:-) wtedy te 2 tyś km odległości było do du**
my tez..ale u mnie nie bardzo sie poprawia..niunia ma taka szorstką głowke :ico_olaboga:no i walczymy z ciemieniuszka
podziwiam :ico_sorki: :ico_sorki: ja bym tyle nie wytrzymała...Piotrek chciał jechac na poł roku do stanów ale na szczesxcie mu przeszło :ico_sorki: :ico_sorki:rzez 14 miesięcy zasypiałam sama... przez 14 miesięcy codziennie czekałam...
moja trzyma jak jej dam do rączki ale chyba tez nie bardzo wiec co sie dzieje :-D :-Dczy wasze maluszki trzymaja juz w raczkach grzechotki?

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość