Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2009, 07:44

milutka co ci sie stalo z suwaczkiem??
wlasnie nie wiem probowalam nowy utworzyc i nie moge wieczorkiem sprobuje
7 z wielkim placzem. nawet jak go wzielam na rece to plakal jeszcze z 15 min
podobnie u mnie tak bylo o 23 nwet mleko nie pomagalo moze zęby>?
a od dzisiaj sie odchudzam (czytaj mniej jem) i pije duzo wody moneralnej. musze dac rade.
ja tez ale ja mam z czego a ty nie:P

Awatar użytkownika
Marcia77
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2009, 07:56

witam i ja równiez po niebyt spokojnej nocy..pierwszy raz młoda sie obudziła o 3 podczas karmienia i poxniej nie chciałą zasnać chyba z 1,5 godz tak sie wierciła i marudziła..a mnie co raz bardziej rozklada cholera jakies chrobsko..bola mnie wszytkie mięsnie..kurcze zebym tylko niuni nie zaraziła :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ja tez nie szczepiłam na rota

no i tez walcze z moimi kg ale roznie to bywa..zwlaszcza teraz jak jestem taka słaba to nic mi sie nie chce ćwiczyc :ico_olaboga:

donatka26
4000 - letni staruszek

28 kwie 2009, 08:09

witam :)
ja też nie wyspana, synuś ok 3 się przebudził, ale dałam smoka chyba 3 razy, bo wypluwał i zasnął, potem o 5 mleko zbytnio zasnąć nie chciał, ale zasnął no i się obudził o 6.30 i koniec spania, ale o 7 jeszcze przymknął oczka i się obudziliśmy o 8

ja szczepiłam na rota, zastanawiam się czy szczepić na pneumokoki, jak obejrzałam ostatnio ,,Uwagę" to się wystraszyłam :ico_olaboga: ale skąd tu skombinować 3xpo 290zł :ico_noniewiem:

u nas od rana słonko, mam nadzieję, ze wiatru nie ma, bo chcę iść na spacerek,

Awatar użytkownika
jedwabna
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 kwie 2009, 08:13

ja tez ale ja mam z czego a ty nie:P
ja tez mam z czego. zle sie czuje w swojej skorze. przed ciaza wazylam 55 a teraz waze 64. a juz mi waga pokazywala 63 to teraz znowu podskoczylam o kilo :ico_zly:
poxniej nie chciałą zasnać chyba z 1,5 godz tak sie wierciła i marudziła..
nom ja tez wiem cos o tym...
a mnie co raz bardziej rozklada cholera jakies chrobsko..bola mnie wszytkie mięsnie..kurcze zebym tylko niuni nie zaraziła
no to ratuj sie czosnkiem, herbatka z cytryna i miodem lub malinkami i lekami. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Marcia77
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2009, 08:19

no to ratuj sie czosnkiem, herbatka z cytryna i miodem lub malinkami i lekami.
no od rana sie szprycuje rożnymi specyfikami..najgorsze ze musze sie powstrzymac od całusków.. :ico_placzek:

Awatar użytkownika
jedwabna
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 kwie 2009, 08:29

najgorsze ze musze sie powstrzymac od całusków..
no to fakt ja mojego tez jak dopadne to nie moge sie oderwac :ico_haha_01: no ale cuz musisz dac rade i sie wstrzymac. na pocieszenie - to tylko tymczasowe :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2009, 08:31

ja tez mam z czego. zle sie czuje w swojej skorze. przed ciaza wazylam 55 a teraz waze 64. a juz mi waga pokazywala 63 to teraz znowu podskoczylam o kilo :ico_zly:
przed ciazą wazylam 63 a teraz 76 :ico_olaboga: i flaka mam z rozstepami :( zamowilam kuracje ktora naprawde dziala imam wlasnego konsultanta
no od rana sie szprycuje rożnymi specyfikami..najgorsze ze musze sie powstrzymac od całusków.. :ico_placzek:
uwierz to nic nie da ja tez tak probowalam a mala chora :ico_placzek:
ja szczepiłam na rota, zastanawiam się czy szczepić na pneumokoki, jak obejrzałam ostatnio ,,Uwagę" to się wystraszyłam :ico_olaboga: ale skąd tu skombinować 3xpo 290zł :ico_noniewiem:
no my mamy ale to i tak duzo i szkoda kasy ale jak mus to mus ja bede szczepic na to raczej....a na rotawirusy juz szczepilismy nastepne szczepiuenie 20 maja za 100 zł

Awatar użytkownika
jedwabna
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

28 kwie 2009, 08:31

dziewczyny macie zainstalowane to nowe gg? bo ja sobie zainstalowalam ale nie moglam sie nijak przyzwyczaic i wrocilam do starego

a dzisiaj z dzien dobry tvn fajne tematy - i bedzie mowa czy szczepic dzieci czy nie i czy szczepionki sa bezpieczne i czy miec wiecej dzieci niz jedno :-D

[ Dodano: 2009-04-28, 08:34 ]
i flaka mam z rozstepami
nie smarowalas sie w ciazy? ja sie smarowalam Perfecta mama i nie mam na brzuchu ani jednego, za to na posladkach troszke mam i na bokach ale to malutko :ico_noniewiem:
zamowilam kuracje ktora naprawde dziala imam wlasnego konsultanta
a co to za kuracja i ile kosztuje ??

donatka co mowili w tej uwadze?? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2009, 08:46

nie smarowalas sie w ciazy? ja sie smarowalam Perfecta mama i nie mam na brzuchu ani jednego, za to na posladkach troszke mam i na bokach ale to malutko :ico_noniewiem:
mil
samarowalam caly czas ale moja skora ma tendencke na roztepy i tak kolo pepjka mam taklie sloneczko
a co to za kuracja i ile kosztuje ??
http://basik.mojawaga.pl/sklep.php preparaty koktajle chudnie sie od 4 do 6 kg na miesiac to takie koktajle jak na silowni sa

[ Dodano: 2009-04-28, 08:46 ]
http://basik.mojawaga.pl/sklep.php

Awatar użytkownika
Marcia77
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2009, 08:46

zamowilam kuracje ktora naprawde dziala imam wlasnego konsultanta
no własnie co to za cudo??

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”