karolas ale mnie zdołowałaś tym co piszesz :ico_placzek: a nie może mąż zamienić się z kimś weekendami? Ten drugi np. na ostatni weekend
Eva mi tez było miło z Tobą rozmawiać i super ze się spotkałyśmy. Teraz na pewno będziemy częściej się odwiedzać.
Mój Radzio zaraz jak wyszliśmy mówi:"mamo ale ta Natalka jest grzeczna" hihi, a ja mu mówię: "Widzisz synku jaka fajna dziewczynka grzeczna a przy tym bardzo odważna, wesoła i rezolutna". Stwierdził, ze Natalka ma lepszy pokój od niego bo.... posprzątany hihi. Mój syn stwierdził, że też będzie mi w domu pomagał i może nawet podłogi umyć :ico_haha_01:
Normalnie Natalka go zaczarowała :ico_brawa_01:
I tak jak Eva pisała dzieciaki strasznie mają podobne zachowania do siebie. Słodziutkie bobasy. Dominiś świetny facecik normalnie napatrzeć się nie można.
I na swoim terenie na pewno nie pozwoli nikomu rządzić hihi :ico_brawa_01:
Małgosiu to pewnie nic czym powinnaś się niepokoić czasem jeden lekarz coś widzi i twierdzi ze coś nie tak a dla drugiego wszystko jest w normie. Także niczym na zapas się nie martw.
Mamcia foteczki super, zresztą jak zwykle Juleńka normalnie cudeńko na tych foteczkach :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Która to Twoja mama, myślałam ze to koleżanka albo siostra :ico_haha_01:
Moja mama to ta na oparciu co siedzi. no fakt dużo osób myśli że to moja siostra :ico_szoking:
Lulu Fotki urocze Filipka. Taki chłopak pracowity od samej Maleńkości tylko pogratulować :ico_sorki: