WITAM MOJE PIĘKNE!!!!!
Ja to jak ten Józek z piosenki "Pojawiasz się i znikasz i znikasz i znikasz...." heheeheh
Na początek i przede wszystkim chciałbym pogratulować
Ani kolejnej pocieszki, która rośnie wTwoim brzuszku :ico_ciezarowka: suuupppeerrrr bardzo się cieszę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no i oczywiście 100 lat dla Helenki!!!! :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_tort:
Aleksandrowicz śliczne zdjęcie Olka w opisie :ico_brawa_01:
Alinko gratuluje udanej uroczystości chrztu! Wania wyglądała poprostu bosko! :ico_brawa_01: jak mała księżniczka :ico_brawa_01:
Kamilko ciesze się że z twoim żebrem juz lepiej, no i bardzo sie ciesze z postępów Tomka - Zuch chłopak! :ico_brawa_01: no to teraz się zacznie.... :ico_olaboga:
co do twojego pytania o długość związku to my jesteśmy ze sobą 6 lat, w tym 1 rok po ślubie:)
madziorka z tym wieszakiem to naprawdę musiał być stres :ico_szoking: czasami starch wychodzic z domu... ale na szczęście nic takiego się nie stało, ucałuyj Lalusia od Kalinki :ico_oczko:
kurcze nie wiem co tam jeszcze czyatałm..... :ico_puknij:
acha był poruszany temat seksu..... :ico_wstydzioch: heheheh u nas to różnie bywa, czasami kompletny brak zaiteresowania, a czasami dosłownie jak zwierzaczki czyt. króliczki hie hie :ico_wstydzioch: ale coś w tym jest że im częściej tym większa ochota...po dłuższej przerwie jakoś ciężko jest mi się rozkręcić
29.03. byliśmy na weselichu u znajomych i powiem Wam że było super, wychulałam się za wszystkie czasy, popiłam mocniejszych trunków :ico_oczko: /pierwszy raz od 2 lat/i w ogóle byłam w swoim żywiole, ja na takich imprezach jestem prze dzik, noramlnie nie co się ze mna dzieje ale uwielbiam przyu takich okazjach być w centrum uwagi heheh :ico_brawa_01: w pewnym momencie doszło do tego że dwóch panów zaczęło się przepychać który ma ze mna tańczyć hie hie a mój mąż patrzył sobie na to wszystko z szelmowskim uśmieszkiem jakby chciał powiedzieć "ona i tak jest moja hehe"
poza tym Kalinka raczkuje już na całego i próbuje wsawać, czasami jej się udaje, jak ma dobre podparcie:)
acha i jeszcze musze Wam oznajmić że mój Tomuś w końcu idzie do pracy :ico_brawa_01: od maja, proponuja mu na początek 2,5 tys :509: ale zobaczymy....
dziewczynki jeszcze chciałam was poprosić o głos na Kalinkę
http://www.cwiczzmaluszkiem.pl/gallery_ ... om=gallery
z góry dziękuję :ico_prezent: