ananke, śliczne fotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ,
a tą kaszkę normalnie robisz w miseczce?? i na tym jego mleku? jakie dałaś proporcje?
ale ja o to pytałam na osttaniej wizycie i dlatego jej dawałm pol na poł ztym na ulewanie bo samego nie chciała pić..alw wiedze ze to nie ma zadnych efektów wiec chyba wroce tylko do normalnego mleka..zreszta dopytam jeszcze 7 maja na wizycie :-D :-DMarcia, powinnaś pogadać z pediatra na temat zmiany mleka, bo z tego co wiem to nie można tak samemu zmieniać mleka
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:byliśmy dziś na ważeniu u położnych i mały waży 7,5 kg :-D
dostaliśmy "wyprawkę" dla czteromiesięcznego dziecka; kubeczek do picia i komplet ksiązeczek (4 sztuki) i jedną płytę do słuchania z piosenkami :-D
:
ja miałam w komplecie dopodgrzewacza tak wiec narazie z tego bede korzystac..dziś właśnie szukałam jakiegoś ładnego kompleciku miseczki, talerzyka dla malucha, ale tutaj nic ładnego nie mają :ico_olaboga:
swięte słowa :ico_sorki: :ico_sorki:a to bym ostrożniej spróbowała, bo tak dużo schudniesz, ale jak zaczniesz jeść normalnie to waga wróci zanim się obejrzysz :ico_sorki:
n u mnie podbnie..ale kurna przez ta casarke bpoje sie cos mocniej ćwiczyc..a jutro czuje ze beda zakwasy po tych cwiczeniac na uda :ico_olaboga: :ico_olaboga:uszę tylko jeszcze przyłożyć się do ćwiczenia brzucha, bo niestety nadal wyglądam jak w 6 miesiącu :ico_olaboga: :-D
ale fajnie macie :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:ostaliśmy "wyprawkę" dla czteromiesięcznego dziecka; kubeczek do picia i komplet ksiązeczek (4 sztuki) i jedną płytę do słuchania z piosenkami
super..a ja juz nie wiem bo znoau mładą wazyłam i tylko 120g niby przbrała a mnie sie wydaje ze ładnie je :ico_olaboga: no nic za tydz bedziemy u lekarza to sie okarzebyliśmy dziś na ważeniu u położnych i mały waży 7,5 kg
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość