:-)
ja jeszcze na chwilkę :-)
maluchów juz położyłam :ico_sorki: znaczy Starszak ma jeszcze 30minut z książką, więc też mam go juz na dziś z głowy...
pisałyście o parasolkach do wózków :-D bo mi się tak przypomina co rusz, co czytałam :-D myśmy z Krzychem patrzyli na te oryginalne Graco, ale one 20f + przesyłka :ico_szoking: :ico_olaboga: :ico_nienie: :ico_nienie: więc zamówiłam z ebay'a taką uniwersalną, która pasuje do wszystkich typów wózków, wyszła 9f z przesyłką :-D u mnie zresztą słonka, jak na lekarswto, więc będzie suprrr :ico_sorki:
Marcia77, fajna ta tarka, taka typowa do rozcierania owoców
miałam się chwalić jeszcze promocją, na którą chłop natrafił :-D używany woreczków na zużyte pampki (bo wkłady do kosza tego specjalnego wychodziły za drogo a i tak było czuć w pokoju, że kupki się tam kiszą) - no i Krzychu znalazł 400sztuk woreczków za 99pensów :-D
wcześniej kupiłam 300szt. za 1,5f, więc po prostu chyba zrobię zapas :ico_sorki: i kupię jeszcze z dwa opakowania to nam na dłuuugo starczy :-D
[ Dodano: 2009-04-30, 21:40 ]
a nie odwiedziłyscie nas :ico_nienie:
jak ja Wam zazdroszczę, że tak blisko siebie mieszkacie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
[ Dodano: 2009-04-30, 21:48 ]
aa, miałam mowić - chłop będzie miał II zmiany jeszcze cały maj :ico_placzek: - niby samodzielności ma nabierać, bo na I zmianie to ich tam cały sztab jest, a na II zmianie on sam :ico_olaboga:
heh....
i zapisałam się do lokalnej biblioteki :-D może polskie ksiązki mają :ico_noniewiem: :ico_sorki: a jak nie to zacznę w oryginałach czytać to, co lubię :-D zacznę od Jane Austem, bo ona to ma styl klasyczny i będzie łatwo szło :-D