04 kwie 2008, 13:10
glizdunia ja dopiero bede kupowac pierwsze buty to mam nadzieje ze do roczku wytrzymaja..a co do ubierania to jak u was jest ciepło to spokojnie mozesz ja lekko ubrac..Mila juz pare razy była w wiosennym płaszczyku i opasce tez, ale u nas na gołą głowe to jeszcze nie bardzo, bo jednak jeszcze czuc ten chłód pomimo wyzszej temp.
mama dominika to nieciekawie, ja na razie mam tesciow i moja mame ustawionych pod tym wzgledem i nie krepuje sie na kazda krytyke pod ich adresem i wiedza co ja chce zeby pozwalali Milenie a czego pod zadnym wzgledem maja nie robic, ale wiadomo to jest na razie mały trzpiotek, nie wiadomo jak bedzie miała te 3, 4 lata, mam nadzieje jednak ze nie beda kwestionowac moich decyzji :ico_noniewiem:
Pati no to szczerze wspołczuje choroby i zycze szybkiego powrotu do zdrowia, szczegolnie Krystka :-)
Mila je wszystko..praktycznie kazdy obiadek ze słoika, ostatnio bardzo jej podchodzi makaron z sosem pomidorowym no i moje obiadki tez zjada, a szczegolnie lubi jak wszyscy razem jemy obiad, to wtedy wmłuci nawet pół mojego :ico_haha_01: i daje jej kosztowac juz wszystkiego jak leci, dzis np pierwszy raz skosztuje kefir :-) a deserki tez zjada ze słoika, ale nie trawi jak na razie brzoskwin i nie lubi owsianki owocowej, za to strasznie przepada za owsianka ze smietanka :ico_noniewiem: