oj to malutko, może na wieczór zje więceja moja mała sie cos dzis buntuje i mało je..po 4,5 godz przerwy zjadła mi tylko 70ml :ico_olaboga:
biedna Klaudia :ico_pocieszyciel: , oby jej to szybko przeszłoa moja jak zwykle płacze ..

Emi prawie codziennie po spcerku kiedy ma przerwę 4 godzinną lub 4,5 w jedzeniu to potem zjada tylko ok 80. A tak to zjada ok 120po 4,5 godz przerwy zjadła mi tylko 70ml
współczuje :ico_pocieszyciel:i caly czas rece i rece i to chodzic a nie siedziec mam dosc
mnie na początku strasznie kręgosłup bolał i to dziwnie bo tak na wysokści łopatek ale myśle że to od schylania się do małej np przy kąpaniu i przewijaniu P miał tak samo ale teraz juz nam przeszłoma tak któras?
dotrał :-D :-DMarcia77, wysłałam jeszcze raz mój nr tele :-)
niesety zjadła 60..moze koło północy jeszcze ja dokarmieoj to malutko, może na wieczór zje więcej
mnie tez na początku bolał ale przwijałam na łozku i sie schylałam..teraz mam wyżej przewija i jest dobrzeyłam z tym u lekarza jakis czastemu to powiedziała ze tak po porodzie, od dzwigania dzieci moze byc..ma tak któras?
u mnie tak samo jak u Marci, teraz tylko jeszcze nieraz jak się schylę i ponoszę synka to plecki zaboląmnie tez na początku bolał ale przwijałam na łozku i sie schylałam..teraz mam wyżej przewija i jest dobrzebyłam z tym u lekarza jakis czastemu to powiedziała ze tak po porodzie, od dzwigania dzieci moze byc..ma tak któras?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość