hej, wpadłam uaktualnić listę i mykam do M. Mój barszcz mu chyba niezbyt smakował bo taki słaby smak wyszedł a za to mi i dzidzi tak podszedł że wrabałam mega dwie porcje :-D
jak troche przetrawie to napije sie cappucinko z mężem 9on kawke) i zjemy drożdzówki z makiem- i nonono bedzie mi rosła :ico_oczko:
spinka, czemu by Cie miał ochrzaniać? W ciązy chyba wszystkie mieszanki dozwolone :ico_oczko: M. poszedł wstawić wode na kawkę to ja myk tu na sekundę :ico_haha_01:
dzisiaj podawałam link Lulu_ oni wystawiają na allegro, ale ja zamówiłam na miejscu, w necie nie ma wystawionego x-landera, ale proponuję zadzwonić, bo na miejscu w sklepie mają pomarańczowego x-landera, ja czekam na zielonego :ico_oczko: Ma mnie kosztwoać niecałe 1800 zł za komplet.
Marta bo to sos śmietanowo-majonezowy i za tą śmietanę bym oberwała :ico_wstydzioch:
w porze późno obiadowej życze wam wszystkim moje drogie smacznego i oby Wam poszło na zdrowie ;)
Ja idę z moim m. na spacer, może to chwilowe słonko nie4 zajdzie za 10 min :ico_haha_01:
:ico_brawa_01: