hej dziewczynki
odnosnie zwolnienia ja tez jestem juz jakis czas na L-4 i lekarz nie wspomnial nawet ze jest potrzeba zeby na sile do szpitala isc zeby nikt nic nie podejrzewal :ico_noniewiem: tym bardziej ze teraz mozna byc na zwolnieniu calutenka ciaze!!!
wstalam niedawno-jakas taka nie do zycia dzis jestem zadnych planow nie mam na dzis nawet na laweczke isc nie moge poczytac bo pogoda sie popsula i taka ma byc pare dni
mam nadzieje ze do weekendu sie poprawi bo 2 imprezy sie szykuja w tym 1 na plenerze-komunia a na nia zakupilam specjalnie sukienke i chyba bym sie wsciekla gdyby okazalo sie ze nie moge jej wlozyc z powodu pogody -zreszta nic innego nie mam wiec tak czy inaczej musze ja ubrac :ico_noniewiem: nie mam zamiaru wydawac na kolejny ciuch na raz
powiem wam moje drogie jaka mam wizje co do pokoiku Michalka :-D
tato moj juz obiecal ze w czerwcu zabierze sie do pracy :ico_brawa_01:
wybralam styl morski inspiracjwe znalazlam na necie :ico_oczko: chce by wygladalo to mniej wiecej tak
na allegro wyszukalam promocje wylicytowalam zestawy ktore w normalnej cenie sa za 39,90 za sztuke -mi udalo sie je wygrac 3 zestawy za 30 zl :ico_brawa_01:
o takie
do tego kupie posciel z krabem
http://allegro.pl/item620167146_drewex_ ... owosc.html
i bedziemy mieli podwodne sny :-D