:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Mama_Kingi napisał/a:
usłyszałam chyba ze 30 razy "kocham"
oj Basiu ... moze Asia po prostu ma taki dzien ... cos jej sie nei spodobalo od samego rana i pozniej sie donsa ... pisze tak bo zauwazylam na przyklad, ze Kourosh ostatnio tez bywa humorzasty ... pewngo ranka obudzil sie o 5.30 i wola : mamo pic ! :ico_szoking: polprzytomna prosze,zeby polozyl sie i jeszcze pospal i ...zaczelo sie... placz ikrzyk :ico_olaboga: wiec szybko pobieglam wyslalam mojego d dfo kuchni po sok :ico_haha_01: ... i ta syt. miala wplyw na caly dzionek ... maly plakal , krzyczal za kazdym razem , gdy czegos chcial ... a chcial jak na zlosc cos slodkiego , rzadnego obiadu tylko ciacho i jogurt i ciacho i jeszcze raz ciacho ... normalnie maly szantarzysta ... :-D na szczescie taka syt. miala miejsce raz, ale tak sobie mysle, ze wlasnie dlatego kourosh mial zly humor przez caly dzien ... ze nie chcialam jemu przyniesc picia :ico_wstydzioch: :-/A Asia cos przez ostatnie dni jest strasznie niedobna, placze i zuca sie o wszystko , juz sama nie wiem dlaczego i co jest grane
u nas własnie jest tak ale tylko wtedy gdy nie ma Tomka w domu .... gdy jest Malwinka dosłowhie nie daje mi sie dotknac .... wręcz wrzeszczy gdy np mam ja jej zrobic pić .... :-)mama choc tu albo choc tam
ja zauwazyłam ze Malwinka zrobiła sie dosłownie wredna - taka Mała Jędzunia - oprócz napadów agresji (bicie i gryzienie) piszczy krzyczy i drze sie w niebogłosy ...
Asia dzisiaj caly dzien taka byla!!! :ico_noniewiem:A co do humorów i dąsów dzieci, to chyba nasze dzieci sie zmówiły, bo Emi dzisiaj po południu tez była nieznośna :ico_olaboga:
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość