Rany ja wczoraj weszlam na wage i waze 11 kg wiecej :ico_olaboga: Matko!musze przestac wcinac za czterech, bo po porodzie zostanie mi do zrzucenia ze 40 kg :ico_noniewiem: A o brzuchu ,w ogole nie wspominam,teraz doslownie rosnie w oczach :ico_noniewiem:Babki!!! skoro o tyciu mowa, to ja sie pochwalę ze utylam 2 kg!!!! jeszcze tylko 5 kg i wroce do wagi sprzed
to rozumiem ze jak ja mam 174 to tez moge 12 kg przytyc :ico_brawa_01: i po co mi bylo to 5letnie kontrolowanie wago zeby ani grama nie utyc jak juz 4kg przytylam :ico_olaboga: mam nadzieje ze latem nie bedzie az tak zle bo normalnie latem potrafie nic nie jesc ale za to piwko pije moze teraz tez zaduzo nie bede wcinac :ico_olaboga:Przy moim wzroście-175 cm normalna waga to tak ok 60 kg, więc mogę przytyć 12...no zobaczymy....na razie waże 53 kilo
Ja juz przytylam ze 30% :ico_placzek: No nie wiem ,jakos slabo to widze.Cale zycie sie odchudzalam,wiec teraz sie czuje rozgrzeszona z tego zarcia,i nie moge sie pohamowac!miszka, damy radę!!!! ja słyszałam że najbezpieczniej jest przytyć ok 20% początkowej wagi
o to tak jak ja dokladnie juz nie pamietam kiedy przed latem nie bylo ostrej diety :ico_olaboga: ale wydaje mi sie ze to troszke przez to ze przestalas palic i jeszcze chwilka i ci sie organizm przyzwyczai i nie bedziesz tyle przybierac na wadze :ico_brawa_01:Cale zycie sie odchudzalam,wiec teraz sie czuje rozgrzeszona z tego zarcia,i nie moge sie pohamowac!
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale masz fajowo :ico_brawa_01: no i jak to jest napisz no szybciutkomusze sie pochwalic ,ze dzis poczulam pierwszy raz ruchy mojego malenstwa
Krotko mowiac-MASAKRA!To jekbym miala motylki w brzuchu,takie przemieszczajace sie!A jak siadalam ,to czulam jak uciaka z lewej strony do srodka.Teraz oczywiscie caly czas skupiam sie tylko na tym zeby nie przeoczyc zadnego ruchu,wiem ze na kolejne moge czekac nawet kilka dni :ico_olaboga: ale od teraz beda coraz czestrze.ale masz fajowo no i jak to jest napisz no szybciutko
znaczy CZESTSZEczestrze
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale super ja tez chce te motylki :ico_brawa_01:Krotko mowiac-MASAKRA!To jekbym miala motylki w brzuchu,takie przemieszczajace sie!A jak siadalam ,to czulam jak uciaka z lewej strony do srodka
a to to ja odczytam sama pewnie wale byk za bykiem bo mam dyslekcje :ico_olaboga: oby moje dziecko tego nie odziedziczylo po mnie :ico_sorki: jeszcze musze jechac po zakupy oczywiscie maz na silownie po pracy pojechal i sie zastanawiem czy jechac teraz czy poczekac na niego :ico_olaboga:czestrze
Ty tez sloneczko bedziesz miala lada tydzien motylki.Mam nadzieje,ze sie natychmiast pochwalisz :-Dale super ja tez chce te motylki
wiesz co z jednej strony dobrze mieszkac tam gdzie jest spokoj bo jak my teraz mieszkamy bardziej w centrum i przy ruchliwej ulicy to naprzyklad w piatek masekra dzieciory napite chodza i sie wydzieraja :ico_olaboga: a juz nie wspomne o tym ze 3 razy lusterko do samochodu musialam kupowac :ico_placzek: no a moze z tego,,zedupia,,bedziesz miala jednak latwy dojazd do centrum?Maz obwiozl mnie po najwiekszych zadupiach Southampton,bo jemu sie marzy sielski spokoj.No nie wiem czy sie zdecyduje
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość