jakie :ico_noniewiem:musze kupic ubranie mezowi na poród rodzinny
to u was w szpitalu nie dają takich fartuchów :ico_noniewiem:

wiesz zazdroszczę Ci juz tych spacerów z Wiktorkiem :ico_oczko:ja też bym poszła na spacerek, ale deszczyk pada położna mi wczoraj powiedziała, że moge z małym już na długie spacery chodzić - od karmienia do karmienia czyli ok. 2 godzinki jak łądna pogoda jest
własnie jak byłam w niedziele w szpitalu w tym co mam rodzic to połozna powiedziała ze powinnismy kupic mu taki fartuch i spodne w sklepie medycznym ......tylko ze u nas w miescie brak !!! tam w szpitalu jest taki sklep wiec jak co to kupimy juz jak dotrzemy na miejsce .....to u was w szpitalu nie dają takich fartuchów

zrób fotke brzusia to zobaczymy jak mocno sie obniżył :ico_sorki: :ico_sorki:jak byłam na spacerze to zaczepiła mnie sąsiadka zebym juz daleko sama nie chodził bo brzuch mam bardzo opuszczony i powinnam szybko urodzic
widze ze zaczeło sie kombinowanie ha hhaha .........ja zaraz tez sie biore za porzadki tylko sie posile ...... :-D pomyje dzisiaj podłogi :-Da zrobiłam przemeblowanie u Magdy w pokoju przesunęłam meble przestawiłam komodę i kołyske :ico_wstydzioch: jakby mój T mnie zobaczył to pewnie dostałabym w dupke

nic mi nie powiedział na temat brzucha nawet nie zwrócił uwagi na to ze jest opuszczony :ico_olaboga:Zoola brzuszek znacznie opuszczony.Lekarz nic ci na ten temat nie mówił?Mój wpisywał w kartę o ile sie obnizył.
a ja cały czas obstawiałam ze bedzie chłopczyk :ico_szoking: :ico_brawa_01: dla dziewczynki i jakie ładne imie :ico_brawa_01: takie jak moje i avantiChyba tatusia się wstydził a raczej wstydziła :ico_brawa_01: .Mała waży 3300 ,wszystko jest ok.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość