Hej Dziewczynki :) czasami Was podczytuję (mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko) i zastanawiam się która z Was będzie następna :) ja też nie dawno tak jak Wy czekałam na swojego Maluszka :) avanti83, Ejustysia Słodkie Dzieciaczki :)
pozdrawiam i nierozpakowanym Mamciom życzę szybkiego i bezbolesnego porodu :-)
Witam po wizycie u lekarza w super nastroju.Rozwarcie ma już 3 cm czyli wciągu tygodnia powiekszyło sie o 2 :ico_brawa_01: .Tylko mała dość wysoko.Dzisiaj po popołudniu mam pochodzić 25 min po schodach i obserwować jak to nie rozpocznie porodu to powtóka w sobotę .Lekarz ma nadzieję, ze w weekend sie rozdwoję :ico_brawa_01: mimo,że z usg wynikało,że przenoszę.Następna wizyta jakby co w poniedziałek ale mam zrobić ginowi niespodziankę i w weekend urodzić :ico_brawa_01: .Avanti Adaś słodki.Ejustysia pozazdrościć takiego spokojnego szkraba.Moja mała znowu szalała podczas ktg a na koniec dostałą czkawki więc mnie odłączyli bo strasznie głośni czkała.Ok lecę na zakupy.Czas dokupić sukienki dla małej.
Zoola mam nadzieję.Dzisiaj jeszcze mi mega fragment czopu wypadł.Tym razem jakieś półkieliszka.Osttanio wielkości zakrętki był.Dużo tego było :ico_szoking: .Ale bez krwi.No ale rusza sie wkońcu :ico_brawa_01: .Mężulek z pracy zadowolony.Dzisiaj wróći chyba wczesniej niż wczoraj.Ale weekend wolny.poniedziałek na 12 tylko jeden kurs.Więc super.