ja ci dam chyba :ico_oczko: koniecznie a dlaczego nie dzisiaj :-Di chyba jutro rano zrobię :-)
no to super jest za co wypić wiec soczek dla każdej :-Dna szczęście wszystko jest w jak najlepszym porządku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no właśnie nie wiem na gg tez jej nie ma :ico_noniewiem:a gdzie jest nasz janiołek????

tak właśnie jeszcze ma :ico_sorki: i dlatego byliśmy na tym usg :ico_sorki: neurolog podejrzewała braki wit.d i zwiększyła wcześniej na 3 krople i skierowała na usg żeby to potwierdzić,no i dzisiaj na usg okazało się że wszystko jest w porządku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: urodziła się z dużym ciemiączkiem bo 3x2 cm i neurolog powiedziała,że do 2 lat powinno jej się zrosnąć :-Dto Hania ma jeszcze ciemiączko? A co się dzieje, ze byłyście na usg?
no to do dziełaod czerwca staramy się o dzidzię jestem happy
mam mieszane uczucia bo już mi na głowe nachodzi to chyba już 5 czy też 6 cykl i nici z staranka :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: pewnie bedzie jedna 1 i znowu bedzie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:ja ci dam chyba koniecznie a dlaczego nie dzisiaj
bądź dobrej myśli ja rano jak zajrzę czekam na radosna nowinkę i mocno trzymam kciuki :ico_oczko:pewnie bedzie jedna 1 i znowu bedzie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
no to super do dzieła :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:mój A mnie dzisiaj zaskoczył,stwierdził,że od czerwca staramy się o dzidzię :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: jestem happy :ico_brawa_01:

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość