hej
u nas ładnie :-) chodź wietrznie
Beatris takie maluszki to robią furorę na imprezkach co??
Ragazz :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: już na waciki ?? :ico_oczko:
dzięki za miłe słowa dla Mikego :ico_sorki:
a Natuś tak to całuśnik jak nie wiem, ciągle jak widzi małego to go całuje, albo bierze jego rękę i się po głowie głaszcze :ico_haha_01:
a siostra jeszcze nie wiadomo co będzie miała bo to dopiero 14tc :-)
donatka26, a miałam się pytać na czyj koncert poszliście??
ananke, a to fajne te włoski ma super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a tam co mu się wytarły rosną już nowe??
to coś jak u mnie. Mały obudził się o 0.15 i był głodny :ico_szoking: , dałam mu cycka - zasnął, zaniosłam go do łóżeczka, odłożyłam - wrzask i tak 3 razy. W końcu spał ze nami. O 4.30 znowu pobudka na jedzenie i o 7,15 znowu krzyk o cycka. a już od dwóch tygodni jadł mi tylko raz w nocy. Mam nadzieję, że to jednorazowe :ico_noniewiem:
u mnie to samo
to chyba taka noc była :ico_noniewiem:
gaga22, wszystkiego najlepszego dla Bartusia :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
wczoraj synuś jak leżał na brzuszku to tak podkurczał nóżki, się odpychał i i pełzał do przodu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: