Ja narazie piore jeszcze w Jelpie. Kupiłam duże opakowanie na promocji i prałam w nim ciuszki przed narodzinami małej i teraz piore a jeszcze nie zurzyłam nawet połowy. Myśle ze na długo mi wystarczy. A potem będe próbować prać w naszym.w czym pierzecie ciuszki maluszków i jak długo zamierzacie to robić przed przejściem na proszek zwykły, Wasz??
dzięki za odpowiedź :ico_sorki:Ja narazie piore jeszcze w Jelpie. Kupiłam duże opakowanie na promocji i prałam w nim ciuszki przed narodzinami małej i teraz piore a jeszcze nie zurzyłam nawet połowy. Myśle ze na długo mi wystarczy. A potem będe próbować prać w naszym.
wiesz co, nie, ona są takie gabarytowo mniejsze, ale bardziej pękate, że jakos nie wyobrażam sobie małej 150tki :-) wiem, że mały długo jeszcze nie będzie pił więcej niż te 150 herbatki czy czegoś, ale co tam.... trochę szkoda mi kasy, bo i tak kupiliśmy teraz 6 nowych butelek, w tym szarpnęliśmy się na te 2 niebieskie, do tego smoczki w drugim rozmiarze, dwa opakowania i jeszcze smoczki do kleiku... także na raz wystarczy...Wracając do butelek TT. Kupowałaś Alutkowi na picie tą mniejszą 150ml?
własnie probuje Was doczytac :-D :-DMarcia, widzę Cie :-D juz wróciliście?? jak było?? tęskniłaś za nami?? :-D :ico_sorki:
ja narazie piore i bede prała przez jakis czas w dzidziusi bo jak raz zmieniłam proszek to mała wysypało wiec cos czuje ze ma barzo wrażliwą skóre :ico_olaboga: :ico_olaboga:nie wiem, czy pytałam Was: w czym pierzecie ciuszki maluszków i jak długo zamierzacie to robić przed przejściem na proszek zwykły, Wasz?? :ico_sorki:

dasz rade masz spokojen dziecko...... a wiadomo ze samemu nikt nie lubi siedziec.... ( tzn znam takie osoby co lubią ale to wyjatek)moj maz dzisiaj wyjezdza :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: jeszcze tylko 2h bedzie w domku a potem juz do czwartku zostajemy sami

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość