eve.ok, Czekamy na jutrzejsze wiesci mam nadzieje ze beda wspaniale i trzymam kciukasy. Na dzisiaj mam chyba ze 4 pralki prania :ico_sorki: posciel, firany, itd. Juz mi sie nie chce :/ a na jutro gora prasowania :ico_sorki:
eve.ok, Eh nie ma co narazie sie stresować :-D ( ale jutra naprawde chyba nie doczekam sie :ico_haha_01: )
Mnie brzuch boli :ico_sorki: jejciu oby do jutra i bedzie gut!
Wiecie co? Moja zuzia jak je to bardzo czesto przy łykaniu bardzo sie krzywi i ma odruch wymiotny (ale apetyt ma normalnie) czesto tez sie dławi. Czy moze to byc cos w stylu askiego przełyku ??:ico_noniewiem: no pierwsze co przyszlo mi na mysl to wlasnie to :ico_sorki: Moze ktoras z was sie orientuje?? juz mnie męczy to rozdrabnianie jej jedzenia ona ma juz przeciez prawie 3 latka :ico_sorki:
asiu pojecia nie mam :ico_noniewiem: wiem, z eprzy refluksie jest podobnie... :ico_noniewiem:
ale faktycznie coś chyba nie tak..nie wiem..jaga od zawsze jadla w pelnych kawałkach - jak skończyła roczek to praktycznie przestalam jej cokolwiek rozdrabniać :ico_noniewiem:
nie ma co panikować, ale jak ma taki wymiotny odruch to moze idź z nia do pediatry? dla spokoju? a moze po prostu Zuzka nie jest nauczona jeść większych kawalków?