no moj tez usnal w lezaczku i wlasnie sie obudzil.o 6 znowu poszlismy spac, teraz pobudka....
nie moge sie zebrac do tego sprzatania alez jestem leniuch do n potegi :ico_olaboga:
a gdzie wy sie wszystkie podziewacie? spiochacie jeszcze?

a to dziwne... :ico_noniewiem:jedwabna..zeby było śmieszniej to własnie jak lezy na płasko to nie ulewa..
no ale bym sie wciekla... twoja sprawa kiedy z dzieckiem wychodzisz i kiedy sprzatasz i obiad robisz. dobrze ze moja sie nie traca. jak by tylko mi tak powiedziala to bym chyba przestala do niej jezdzic :ico_zly:a mnie własnie tescowa spieprzyła humor dowiedziłam sie ze jestem źle zorganizowana..bo ona to z dziecmi chodzila na spacer i przed popłudnie i po i ugotowane miała i jescvze posprzatane na tip top..no a ja tak nie mam

Martuś, olej.... a kto jej kazał tak się wyginać i naginać??a mnie własnie tescowa spieprzyła humor :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: dowiedziłam sie ze jestem źle zorganizowana..bo ona to z dziecmi chodzila na spacer i przed popłudnie i po i ugotowane miała i jescvze posprzatane na tip top..no a ja tak nie mam :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

ja tez nie mam !!! zwlaszcza ze nie mam kiedy a jak mam to juz padam... odpusc sobie ją przy małym dziekcu sie nie rozdwoisz ... moja mala nie chce na spacery chodzic i placze ... i placze i co ja mam powiedziec... jakby mi tak powiedziala ale by dostala ochrzan!!! glowa do góry ... rob jej na zlosc i powiedz ze jak tka mądra to niech nie gada tylko wezmie sie do robotya mnie własnie tescowa spieprzyła humor :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: dowiedziłam sie ze jestem źle zorganizowana..bo ona to z dziecmi chodzila na spacer i przed popłudnie i po i ugotowane miała i jescvze posprzatane na tip top..no a ja tak nie mam :ico_zly: :ico_zly:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość