12 maja 2009, 17:08
wiola85, szczerze to wcale nie musisz się dostosowywać, Twój wybór i już :-)) Ja nie chcę chodzika, bo myśle że on więcej szkód wyrządza niż pomaga..
Fajnie asz, że Filipek już sam siedzi, Jasiek na razie tylko oparty np o kanape ale przyjdzie czas to będzie siedział:-)) Za to jest bardzo dzielny po szczepieniu, właściwie nie płakał w domu cały czas się śmieje waży 8230 i mierzy 70cm więc myśle, że raczej wymiarowy jak na swój wiek ;-)
Teraz poszedł z ciocoą na spacer, a ja mam chwile luzu, tzn musze pozmywać po śniadaniu i obiedzie do rzyduli, ale myśle, że się wtyrobie :-))
Kupiłam dzisiaj nowe butelki oczywiście z Aventa bo Młody innych nie toleruje, jak porównałam do naszych starych, które ma od urodzenia, to nadają się tylko na śmietnik, w ogóle nie ma porównania.. I Nowe kaszki jakąś "nową" z Bobovity pyszne śniadanko wielozbożową i mleczno-ryżową truskawkową po 6 m-cu
Z rewelacji jasiek przespał dziś całą noc bez jedzenia(mam nadzieje, że wracamy do starych dobrych czasów przesypiania całych nocy i to nie jest jednorazowy wynryk), kręcenia się, za to był cały rozkopany, więc kupiłam mu śpiworek i na noc zapakuje i niech się wierci ile wlezie.
Nic lece do tych garów, bo zaraz brzydula będzie i znów nic nie zrobie..
P śpi..
[ Dodano: 2009-05-12, 17:09 ]
Zapomniałam stawiam dziś :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: i :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: z okazji skończonych 6 m-cy Bąka:-))