włąśnie rozmawiałam z P przez tele i doszliśmy do podobnego wniosku że na wersalce ma chyba za miękko i spróbujemy położyć ją na kocyku na podłodze :-)różnicę mu robi twardość podłoża

powiem Ci ze wlasnie tak myslalam ze mam bardzo ksiazkowe dziecko bo kazdy etap skokowy przechodzila a teraz okresy marudne trwaja od 14 do 19 tyg.... wiec ja juz sama nie wiemmilutka204, a patrzyłaś na tę rozpiskę ze skokami rozwojowymi?? może ona ma teraz okres przejściowy jakiś :ico_noniewiem:
Milutka, to się nią zajmij... a co ma robić, jak leży na kolanach - cieszyć, że patrzy w sufit?? no zlituj się... to już nie niemowlak, że zadowoli się widokiem, trzeba gadać, cieszyć się, śpiewać, bajki czytać nawet...placze na kolanach ze mi uszy zaraz oodpadna :ico_noniewiem:

ja caly czas do niej gadam wygupiam sie itd a ona mi zazwyczaj siedzi bo do lezenia to ona nie jest zdatna... a przed chwila mi sie zaszla kurde nie rozdwoje sie kapiel mleko zrobic ubrac itd a ona tak placzeMilutka, to się nią zajmij... a co ma robić, jak leży na kolanach - cieszyć, że patrzy w sufit?? no zlituj się... to już nie niemowlak, że zadowoli się widokiem, trzeba gadać, cieszyć się, śpiewać, bajki czytać nawet...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość