izuś ruszyłaś z tym tematem na Lipcówkach teraz pewnie beda drazyc go wieczność :)
hehe a niech drążą, przynajmniej Adze216 dają spokój, widziałam ze wczoraj zajrzała na forum
byłam w banku, na poczcie i tak długo mi to zleciało... ze nie pojechałam do Betinki, Przemek zaraz kończy egzamin i pewnie bedzie w domku niebawem
poszłam na lody :-D :-D i na lumpeks, kupiłam koszulke dla Amelki "i love daddy" :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a dla siebie dwie spódnice :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
zrobiłam zakupy po drodze- młodą kapustkę, młode ziemniaczki, szynkę :-D :-D :-D
[ Dodano: 2009-05-15, 15:07 ]
aaaa... ide do kolezanki a potem do gian. Trzymajcie kciuki, zeby z szyjka bylo wszystko okej :-D bo ja juz lezec nie chce :-D zakosztowalam wolnosci przez ten tydzien :-P
bedziemy trzymać :ico_oczko: :ico_oczko:
a ja zapomniałam zrobić fotke w tuniczce :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: ależ ja sklerotyk jestem
zaraz polece zrobic, moze na balkonie :-D :-D
[ Dodano: 2009-05-15, 15:10 ]
:ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: a jak szłam do banku to jakiś stary cap o mało mnie po chodniku nie przejechał :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
jechał osiedlową uliczką i akurat na zakręcie zaczoł szukać czegoś w schowku i najechał na chodnik :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: myslałam ze mnie potraci, tak odskoczyłam, że aż mnie brzuch zabolał :ico_placzek: :ico_placzek: dlatego tak długo mi zeszło bo musiałam usiaść na ławce i sie uspokoic :ico_olaboga: :ico_olaboga:
[ Dodano: 2009-05-15, 15:12 ]
mariquita, sliczny maleńki brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
na no-spe uważaj, bierz tylko w razie koniecznosci :ico_nienie: :ico_nienie:
a te sukieneczki- też mam do nich słabosć :-D :-D
[ Dodano: 2009-05-15, 15:32 ]
sklarotyczka nie pamięta czy dziękowała za wczorajsze kciukasy :ico_wstydzioch:
jeśli nie to DZIĘKUJĘ ślicznie i stawiam :ico_tort: :ico_tort: bo zdałam na 4 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2009-05-15, 16:52 ]
uuuu ale was wywiało laseczki.... co wy tam macie ciekawego do roboty? :-D :-D :-D
ja już zrobiłam szyneczke w sosiku z pieczarkami :ico_oczko: :ico_oczko: ech, bedzie pyszny obiadek :-D :-D