06 kwie 2008, 19:58
Cześć Dziewczyny dopiero teraz udało mi sie wejść bo bylismy cały dzień poza domem, chodziąm z bartkiem długo przed poludniem a potem po południu jeszcze byliśmy w parku, wcześniej Kubica był to sama chodziłam, wiadomo...
A wczoraj miałam spotkanie klasowe z liceum!! Ale było superowo!!!! Nagadałyśmy sie z dziewczynami z awszystkie czasy, niektórych nie widziałam 9 lat, od matury!!
Faceci nie dopisali, nie przyszli ale w damskim gronie było super!! Byłam w domu po 23:30 ! :ico_szoking: :ico_brawa_01: No i dobrze!! Nawet piwko wypiłam!!! Chyab ze 2 lata nic nie piłam!!! :ico_brawa_01: :ico_haha_01:
ML super wyglądasz!!! A Tobiś to normalnie cały tata!!! Fajnego masz męża!! Nie dziwię sie ze juz bardzo tęsknisz, tak na odległosć to jest bardzo dołujące .... Ale najważniejsze ze niedługo się zobaczycie!!
luluś dobrze że Filka już dobrze!!! Jakis cholerny wiruus go chyab dopadł....
karolas no tak jak pisałyśmy to my raczej bedziemy w Antoninie, no chyba ze w ogóle nie wypali ten wyjazd.... Bo gdybyśmy postanowili poszukać innego miejsca to mysle że musimy przesunąć wyjazd może na czerwiec, no nie sądzę zeby gdziekolwiek były jeszcze miejsca...
Ale powiem Wam że jeśli chcemy sie spotkac to naprawde poniedziałek wtorek trzeba tam zadzwonic i rezerwować bo nawet ten Antonin nam odpadnie!!
[ Dodano: 2008-04-06, 20:02 ]
olala, anilewe powiem Wam ze to jest cholernie niesprawiedliwe ze tak tylko nielicznie mogą głosować....
JA coprawda mam netię i mogę ale mamai siostra nie mogą, i wiele osób też nie. Co mi daje jednen głos skoro 15 np nie moze głosować