niezła rozbieżność :-D :-D ja chce czekac jakies dwa lata :-D :-D5-10 lat to chce córcie drugą :)
też to wiem, ale niestety jakos spadło to na mnie, jak niezły łomot :ico_olaboga:kochana wiem ze to marne pocieszenie ale sa gorsze choroby :ico_sorki: :ico_sorki:
eee, no coś Ty.... :ico_nienie: na jednym zdjęciu z nowego basenu, jak są obie profilem, to Milenka takie małe ksero Martusi :ico_sorki:Marcia77, Milenka to wykapany tatuś :-D

dla mnie to za krotkiokres ale co bedzie to bedzie co Bog da :) ale wole tak po 30 tce miec nastepne.. narazie do 2 lat wraca sie do formy.. a ja jakos musze wrocic.. przed ciazą to mialam sesje fotograficzne itd a teraz to by mnie nikt nie sfotografowal :ico_olaboga:niezła rozbieżność :-D :-D ja chce czekac jakies dwa lata :-D :-D
a mnie sie wydaje ze do taty podobna :D no nic kazdy ma inny poglad mi wiekszosc mowi ze Klaudia to ksero JA.....a jedna facetka upiera sie ze to wykapany TATUŚeee, no coś Ty.... :ico_nienie: na jednym zdjęciu z nowego basenu, jak są obie profilem, to Milenka takie małe ksero Martusi :ico_sorki:
ale oczka ma po tatusiu :-D

nie da rady bo pokoj przy pokoju .... i slychac jak mala placze a kurcze tak marudzi aby ją odlozyc a piąstki w buzie i slina potokamii juz ja dzis z 7 razy przebieralam bluzeczke,.... a najgorsze boje sie ze noc dzis znow bedzie taka sama i zielone kupy mamy...a byly zolte.... a i jutro szczepienie wiec kolejne 3 dni mogą byc hmmm no nie chce wymawiac... bo moze a noz bedzie okmilutka204, a Ty nockę miałaś niezłą :ico_olaboga: ja na Twoim miejscu, jakby mi mama przyszła do pomocy to bym na drzemkę leciała :ico_sorki:
moze nastepne ząbki idą biedny ale musi sie omeczyc gupie zeby :ico_zly:mój Aluś dziś wychodzi sam z siebie :ico_olaboga: biedny znów marudzi i znów wszystko do bui, a wczoraj był taki spokojniutki, że się rozmarzyłam :-D :ico_sorki:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość