a ja juz po wizycie tesciowej. kupila fajne bodziaki malemu i 2 sloiczki jabluszka :-) kasy nie chciala do zwrotu :-)
moj maly pojadl jabluszka i spi, ale pewnie zaraz obudzi sie na mleczko :-)
ja własnie wróciłam od dentysty, nakarmiłam małego wstawiłam obiad i jestem :-)a Was gdzie wywiało?? :-) jeszcze 4 stronki tylko :-D
:-D :-D :-DChłop się w głowę stuka jak mu to mogło smakować :ico_puknij:
ale nie zrobiła Ci pani/pan takiego bubu, jak ostatnio na wardze?? :ico_olaboga: :ico_sorki:ja własnie wróciłam od dentysty,
nie, tym razem tylko plomba była. po ciąży mam kilka starych do wymiany, bo się nieszczelne zrobiłyale nie zrobiła Ci pani/pan takiego bubu, jak ostatnio na wardze?? :ico_olaboga: :ico_sorki:
o jeeezu takich cudów to u nas nie ma :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_olaboga:myśmy ostatnio kupili Alkowi szpinak z pieczonym ziemniakiem w serze :ico_noniewiem:
a mnie to Bartkowe nawet smakowało, poza tym, że było niesłoneznaczy zielone toto było i obrzydliwe dla nas strasznie...
noo, u mnie te napisy na słoiczkach powalają :-) ale zajadał :-)o jeeezu takich cudów to u nas nie ma :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_olaboga:
niestety nie mam miejsca na takie :ico_placzek: a też mi się podobająaa, pisałyście o krzesełkach do karmienia :-)
mi się najbardziej podobają takie
http://www.allegro.pl/ite..._karmienia.html
też fajne, ja moje dumania nad krzesełkiem opisałam wyżej, a to które kupiłam zmieści mi się złożone obok lodówki.a ja kupię takie:
http://www.allegro.pl/ite...bawy_tanio.html
te są u mnie bardzo popluarne i tańsze na szczęście :-)
noo, ja pocieszam chłopa, że mamy drugą szopkę :-D plus u mnie jest taki, że mam w kuchni kanciapę jakby zrobioną z zabudowaniej powierzchni pod schodami :-D także mam gdzie wciskać sprzęty :-Dteż fajne, ja moje dumania nad krzesełkiem opisałam wyżej, a to które kupiłam zmieści mi się złożone obok lodówki.
papa :-)Zmykam kończyć obiad, bo zaraz Olka z placu zabaw wróci krzycząc od drzwi, że jest głodna. Do napisania później :-)
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość