07 kwie 2008, 16:26
hej dziewuszki, postanowiłam do Was zajrzeć i sie zrelaksować, zartaz czeka mnie palenie w piecu, herbatka i nauka do wieczora, ble...
rano wstałam ok. 8-mej, śniadanko z m. , potem on poszedł przycuiąc wisnie bo zaczynała wadzić o kabel telefoniczny sasiadów no a ja w tym czasie piłam kawke, jadłam lody - kolejny litr algidy :ico_olaboga: i robiłam zadanie z gramatyki bo nam tyle przywaliła że :ico_szoking:
potem godzinke na ogrodzie spedziliśmy z m. przycinajac nasze młode drzewka ,mi jak zwykle było szkoda je tak torturowac no ale nie chcemy żeby rosły do góry tylko na boki wiec musimy przycinać :ico_noniewiem:
potem szybki obiad, m. do pracy a ja w notatki, miałam dwie lekcje i dalej nauka no a teraz przerwa, doczytałam Was i tak:
spinka co do listu to oddany a ona poprawi na przyszły tydz. ,no i znów trzeba kolejny napisac na inny temat i inny styl :ico_puknij:
co do sesji egz. to ja cała przenosze na wrzesien bo u nas trwa przez 2 ostatnie tyg. czerwca. musze tylko złożyć w dziekanacie stosowne podanie żeby wtrzesniowa sesja była moim I -szym terminem a nie poprawkowym.
mojamaja.corcia, staraj sie ograniczyć słodycze i cukier bo wynik trochę za wysoki, dla dzidzi bezpieczenstwa powinnaś powtórzyć chyba, pociesze Cie że moja kolezanka miała 143, piła ta wieksza dawke i juz jej wyszło OK. Wiec sie nie martw ale sprawdzić nie zaszkodzi
ale dajecie czadu z zakupami i pakowaniem torby itp :ico_olaboga: ja nie mam nic z kosmetyków, ani butelek, smoczków, nozyczek ,termometrów itp, itd, musicie mnie zmobilizować do zakupów :ico_oczko:
siunia, moja dzidzia tez siedzi nisko od poczatku w zasadziem, a czasem jak osiadzie na pecherzu to :ico_olaboga: ale ja sie nie nastawiam na wczesniejczy poród ani nic. mam tylko zamiar po 37 tc latac dużo po schodach i sie seksić- celem unikniecia przeterminowania :ico_oczko:
lece podczytać inne moje wątki, jest tu która żeby poklikać trochę?