ciekawe czy moja zaczeła sie wreszcie skracac ???oprócz wspomnianej wcześniej skracającej się szyjki.

fantastycznie ze Oleńka rosnie jak na drozdzach :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a mamusia niech zrzuca kolejne kg :ico_sorki: torcikiem sie czestuje bo jakos mam przeczucie ze to moje ostatnie słodkosci!!!!!Chciałam podrzucic wam torcik z okazji 2 tygodni Oli :ico_tort: :ico_brawa_01: .Duża panna z niej.

ja tam jestem kolezenska wszystkich przepuszczam :-D jeszcze troszke a dziewczyny z czerwca sie posypią ja ja jeszcze z brzuszkiem bede chodzic !!!zoola27, a ty tu jeszcze rany :ico_haha_01: weteranka, ja z dwoch pierwszych usg to mialam termin na 26 maj takze chyba bylabym ostatnia :ico_noniewiem:
rodze dzisiaj najpozniej jutro !!! :-D grunt to pozytywne myslenie !!!ale co tam najwazniejsze ze juz niedlugo juz za chwile ................
tak !!! mam identycznie !!! nawet była u mnie kuzynka i mowiła ze ona ma wrazenie ze juz ponad rok chodze w ciazy .......bo chodze .....dokładnie rok temu byłam jeszcze w ciazy z pierwsza dzidzia.własnie leżałam w szpitalu........a tez tak masz ze przez te poronienie i kolejna ciaze czujesz sie jakbys w ciazy juz dwa lata byla?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość