jakoś to mi nie daje spokoju powiem szczerze muszę jeszcze noc przejść.pokaze ci na USG,ze wszystko jest dobrze
u mnie do tej pory jest duchota więc nie jesteś sama rybka u mnie raczej też będzie burza ale nie jest powiedziane.A u nas dzis duchota
na pewno tez tak masz..nie wszytkie dzidzie kapią mocno swoje mamusie..wiec nie denerwuj sie bo dzidzia wszytko wyczuwa :ico_nienie: :ico_nienie:myślisz że też tak mam bo pomału zaczynam się obawiać że coś jest nie tak :ico_placzek:
moze nie bedzie tak źle..nie martw sie na zapas :ico_sorki: :ico_sorki:no tak,ale ten sztab kryzysowy mnie przerazil i jeszcze mezus na noc w pracy
to normalne ze człowiek sie denwruje zwłaszcza jak sie czyta za duzo w niecie :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: prosze sie ładnie zrelaksowac i wspomnisz moje słowa ze z dzidzia wszytko oki..my kiedys na usg probowalismy mała obudzic bo taki leniuszek z niej był :-D :-D :-Djakoś to mi nie daje spokoju powiem szczerze muszę jeszcze noc przejść.
no to czekamy z niecieroliwoscia na wiesci :-D :-DDzisiaj mam usg i zobaczymy czy z dzidzi faktycznie taki leniuszek że nie chce jej się mnie kopać i dać o sobie znać.
no widzisz..mowiłam zeby sie nie martwic na zapas..u nas tez pofgoda sie popsuła..zachmurało sie i okropnie wiejeU nas nocka minela i zyje
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość