a ja nie wierze że jak trzustka dobrze działa to nie mozna sobie słodkosci zafundowac nawet w ten dzien przed badaniem, byle nie póznym wieczorem. sama jestem przykładem- jak robiłam sam cukier na czczo to dzien wczesniej popołudniu wrabałam mega gofra z bita smietana, cukier wyszeł m i75. a przy tym obciążeniu miałam i na czczo i po godzinie 3,6 ( w tych innych jednostkach- to odpowiada troche poniżej 70) no a jadłam w niedfziele owoce i czekaladę bo nie mogłam wytrzymac a w poniedziałek rano piłam ta glukozę :ico_noniewiem:
co do płci to sie postanowiłam zupełnie nie nastawiac po tym jak moja kolezanka ze studiów, przekonana o dziewczynce i kupujaca same babskie ciuchy ,nagle teraz 2 tyg. przed porodem dowiedziała się że to facet bedzie. A ona była masakrycznie nastawiona na babeczkę to pewnie niezły szok przezyła :ico_olaboga:
aha. patrzyłam na śpiochy po Wiki to mam troche rozpoinanych miedzy nogami to jak faktycznie bedą wygodne do przebierania bez ściągania całkiem śpiochów to super :ico_haha_02: