08 kwie 2008, 08:56
hej z rana :-D
u nas nocka ok ale pobudka o 5,30 (jak T wychodził ) :ico_szoking: i kuba już nie zasnął
wyobraźcie sobie mój dzisiejszy nastrój :ico_zly: :ico_oczko: :ico_zly: :ico_oczko: :ico_zly: i jeszcze wczoraj oglądałam "Katyń" i położyłam sie spać o 24 :ico_puknij:
a dziś pogoda , niby słońce ale zimno i wiatr , a miałam plany żeby iść do garażu do babci po mój rower bo wczoraj kupiliśmy fotelik na rower dla kubusia w biedronce i mamy zamiar zacząć razem jeździć ciekawe czy Kubie się spodoba ( kask już ma ale nie za bardzo zadowolony jak go zakłada ale może jak zobaczy że rower że jedziemy to może uda sie :ico_oczko: ) no i po planach a po południu do teścia na urodziny i chyba mu zrobię tort tzn tak z gotowego kupnego biszkopta :ico_oczko: ucieszy się :ico_noniewiem: :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-04-08, 08:59 ]
mam nadzieję że wasze nastroje dziś lepsze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
kasiekk :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
martka :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: jesteś super dzielna , ja bym zwariowała i cały czas chyba :ico_placzek:
magda buziaki dla chorutkiej Gabi oby antybiotyk zadziałał szybko :ico_sorki: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: