spoko spoko..najwazniejsze ze jest zainteresowanienoo, ale jeszcze nikt nie oszalał i nie zdecydował się :-D
to tak jak i ja :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D :-Dtak, ja szybko zapominam o sprzeczkach i kłótniach, staram sie być tą mądrzejsza :-D
ojeju ale duuuuzobo stylistka sobie prawie 300 zeta zazyczyla :ico_olaboga: :ico_olaboga:
bosheee, zapomniałam kompletnie... Gusia, dziękuję za przypomnienie.. ja w niedzielę komunia i miałam sie na sobotę umówić na ścięcie :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: juz dopisuję na listę spraw na jutro :ico_sorki:jutro farbuje włoski i musze do fryzjera skoczyć
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: chyba masz rację :-D mój ostatnio tez miał taki tydzień, że mnie ciagle prowokował a potem jęczal pod nosem, że awantura goni awanturę - a sam na siebie baty ściągał :ico_puknij: :-Dstwierdzilam ze faceci tez maja okres, bo tez ich czasem wszystko denerwuje :ico_puknij:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: śliczne :-) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no i suprr cena :ico_brawa_01:przypomniałyscie mi o allegro no i kupiłam spodenki :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
no właśnie masakrycznie dużo, uśmiechne sie w tygodniu do szefowej to może mnie po kosztach zrobi :-Dojeju ale duuuuzo
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-Dno dziewczynki jak bedziemy takie tempo utrzymywac to przegonimy grudniówki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no dokładnie ten sam model mam w domu :-Dtak, prowokuje, mówi ze to przeze mnie,a potem obrazony ze sie nie odzywam :ico_puknij:
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość