02 cze 2009, 21:13
blumek, zdróweczka dla Majuni, nacierpi się biedactwo..
Wiesz, my bez kombi to chyba byśmy nigdzie nie wyjechali, bo w każdym innym aucie zabrakło by miejsca na te wszystkie graty, ostatnio jak pakowałam nas do teścia, to ledwo co się zmieściliśmy, ale spakowaliśmy wózek, leżaczek, mate i 2 walizy;-))
wiola85, dzięki za komentarz na NK, zdjęcie bladym świtem jakoś po 9 tyle co się Bąbel obudził, więc jeszcze w pajacyku z nocy:-)) bo w dzień to już spodnie na dupce.. moja mama się śmieje, że Jasiek to jak prawdziwy facet, spodnie, skarpety i koszula:-))
Kurcze zdjełam dzisiaj tipsy, bo trzymały się od wesela ( raz robiłam odnowe, ale już starczy) w każdym razie paznokcie mam tak słabe, że głowa mała, teraz pewnie za pół roku będą "normalne"..
[ Dodano: 2009-06-02, 21:16 ]
u nas ząbków nadal brak, już się ich doczekać nie moge, bo pluje się masakrycznie, średnio 3-4 śliniaki na dzień i ze dwie koszulki.. no i marudzi, nie chce jeść, dzisiaj śniadanie było o 11.30, a wcześniej zjadł o 0.30 w nocy.. później o 15 i po kąpieli o 20.. całe szczęscie dużo pije wiec chociaż się nie odwodni..