niebieski i limonkazdolna kobietka jesteś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a jakie kolory???
no tak ma alergię. Dość poważną.a to kubusiowi coś dolega?? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: czekamy na fotkiniebieski i limonka
myszka mój mąz studiuje eksternistycznie (Polski Uniwersytet Wirtualny PUW.pl) - przez internet i jeździ na egzaminy raz w semestrze.ah
i mam jeszcze jeden dylement i dyrektor zaproponował mi abym podjeła studia historyczne w Toruniu.Muzeum zapłaci mi za studia ale dojazdy i spanie w Toruniu już na mój koszt.nie chce mi się już uczyć :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: i te wyjazdy od poniedzialku do piątku praca a wekenndy studia,ach cieżko mi jak sobie pomyśle

myślę,że to dobry pomysł,ale trzeba mieć na to chęć i siły :ico_sorki:ah
i mam jeszcze jeden dylement i dyrektor zaproponował mi abym podjeła studia historyczne w Toruniu.Muzeum zapłaci mi za studia ale dojazdy i spanie w Toruniu już na mój koszt.nie chce mi się już uczyć :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: i te wyjazdy od poniedzialku do piątku praca a wekenndy studia,ach cieżko mi jak sobie pomyśle
Wygląda na to, że straciłam pracę :ico_placzek: od 7 lat byłam zatrudniona na zastępstwo i teraz po 14 latach nieobecności babka za którą była na zastepstwie postanowiła wrócić :ico_noniewiem: póki co nie ma dla mnie nic wolnego, więc nie wiem co zrobię dalej. Z brzuchem to mnie raczej nikt nie przyjmie do pracy
no niestety mogą :ico_noniewiem: już wiem ze na pewno od konca miesiaca jestem bezrobotna. Musze szukac jakiejsc pracy bo za 441 zł bezrobotnego to ja nawet wody nie opłacę...kilolek, a jak jesteś w ciaży to też mogą cię zwolnić??
fajnie. A ile płacisz?W niedzielę mamy chrzciny, ale tym razem robię w knajpie :ico_sorki: bez tegzo całego bałaganu.
wiesz co mój mąż już dawno chcial ale ja nie mogłam się zdecydować :ico_noniewiem: ale ostatnio tak sobie pogadaliśmy no i widzę jak on szaleje za dziećmi nawet obcymi i stwierdziłam że ok :ico_oczko: urzekł mnie tym jak siedział ze mną i przeglądał pościele i wózki dla dziecka :ico_olaboga: :ico_olaboga: aż mnie zaskoczył :ico_szoking: :ico_oczko: a jak niedawno pojechaliśmy do Saturna to sam zaproponował abyśmy weszli do mothercare i oglądaliśmy różne duperelki i jak dostałam okres to powiedział ze szkoda bo myślał że już będę w ciąży :ico_noniewiem: on to najlepiej od razu by chcial :ico_oczko: i siedzi ze mną czasami przy necie a ost nawet zaszaleliśmy i kupiliśmy kilka ciuszków dla maluszka nawet zaszalał i kupił pierwsze skarpetki adidasa różowe ,białe i niebieskie a później stwierdził że jak dla przyszłego maluszka kupił to i starszakom też musi i im pokupował takie śliczne pumki :-D a tak w ogóle mój kochany mąż wczoraj miał urodziny mój staruszek :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: on im straszy tym mądrzejszy się robi :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:No i ja też nie wiem staraliście się o kolejengo dzidziusia :ico_noniewiem:

to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Kacperkowi wyszedł drugi ząbek :ico_brawa_01:
to wy aż tyle za wodę płacicie :ico_szoking: ale mam nadzieję,że coś uda ci się wymyśleć :ico_sorki:bo za 441 zł bezrobotnego to ja nawet wody nie opłacę...
no to wszystkiego najlepszego dla męża :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja też bym chciała gromadkę dzieci :ico_wstydzioch: ale na razie dopiero o drugie zaczniemy się starać po @mój kochany mąż wczoraj miał urodziny mój staruszek :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: on im straszy tym mądrzejszy się robi :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość