plum
Kobietki Kochane, ja dopiero, bo młyn od rana :ico_olaboga:
mam kilt w domu :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: to najważniejsza wiadomość i chyba jedna z niewielu dobrych :ico_sorki:
potem była wizyta w banku - bank odmówił nam pożyczki, więc dumamy za co jechać, bo kasy ledwo starczy na przejazd :ico_puknij: :ico_olaboga: :ico_noniewiem:
kupiłam chłopcom kilka ciuchów na zbliżające się imprezy :ico_sorki: ale to było zanim się dowiedziałam, że zaciskamy pasa przed wyjazdem :-) :ico_noniewiem:
boli mnie nadal cholernie... :ico_placzek: myśleć nie mogę racjonalnie, już łażę i pokrzykuję, bo mnie kurwica bierze od tych skurczy :ico_sorki: Krzysiek twierdzi, że po tyle godz skurczy przed cesarką byłam spokojniejsza, ale ma racje z małą różnicą - wtedy byłam na morfinie a potem na gazie z czystym tlenem :ico_sorki: teraz jak pożarłam tabletk to mnie ino żołądek boli :ico_olaboga:
maile z ankietką zaraz wysyłam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
zdrówka dla wszystkich potrzebujących :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Marcia77, mam nadzieję, że ten lekarz znajdzie przyczynę Twojego złego samopoczucia.... :ico_sorki:
[ Dodano: 2009-06-04, 14:59 ]
aaa, jeszcze jedno, chłopu po wczorajszej interwencji lekarza pierwszego kontaktu, przyspieszyli konsultację u ortopedy z tym kolanem :ico_sorki: będzie miał jutro o 10.25 w klinice :ico_sorki: on już się boi, bo nastawianie takiego kolana nic przyjemnego... no i ono już kilka dni jest takie "wyskoczone", więc będzie bolało :ico_olaboga: