Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

04 cze 2009, 22:28

ehhh to zostalam sama na placu boju... :ico_placzek:
:ico_nienie: :-D ja jak zwykle gaszę światło :-D

cos mnie głowa boli, ale postanowiłam jeszcze uprzątnąć papiery... już i tak porządku nie zrobię, a schować mogę :-D więc zaraz wszystko pozbieram, pochowam i poczeka na lepszy czas - może nawet w przyszłym tygodniu ;-) :-D

Awatar użytkownika
jedwabna
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 cze 2009, 22:47

ja jak zwykle gaszę światło
hihi a ja zapalam :-D :-D :-D
postanowiłam jeszcze uprzątnąć papiery...
ja ta sprawe rozwiazalam tak ze zalatwilam sobie 3 male kartony i na bierzaco do nich wrzucam wszystkie papiery :-) znaczy sie czesciej maz bo u nas on sie zajmuje papierkami i wszystkimi oplatami :ico_sorki:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

04 cze 2009, 23:20

ja ta sprawe rozwiazalam tak ze zalatwilam sobie 3 male kartony i na bierzaco do nich wrzucam wszystkie papiery :-)
ciotka, kofam Cię za ten pomysł :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: u nas sprzedają takie pudełka kartonowe baaardzo tanio :-D
a ja wszystko powciskałam w 3 reklamówki z lidla :-D i powiesiłam w kanciapce :-D :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
to się zdziwi chłop, jak zobaczy :-D ale w salonie tak się pusto zrobiło, że szok :ico_szoking: aż głupio :-D

[ Dodano: 2009-06-04, 23:56 ]
kolorowych Kobietki i Maluszki :-) :ico_sorki:

Awatar użytkownika
jedwabna
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 cze 2009, 06:48

hej hej
to ja zapalam swiatlo i juz mozecie przychodzic :-D
zapraszam na kawke :-)
dzis moj maly obudzil sie o 6 rano, a poszedl spac po 20 pare minut :-) po przewinieciu i butelce chcialam go odlozyc jeszcze do lozeczka ale pieronek nie chce, a w lezaczku chwilke pofika zawsze i jeszcze zasypia :ico_noniewiem: no ale i tak nic nie mowie, bo cala noc przespi wiec jestem happy :ico_brawa_01: :-)
nie mam pmyslu na dzisiejszy obiad, a musze cos juz ygotowac bo wczoraj byla pizza :ico_noniewiem: i nrmalnie dieta cud :ico_puknij:
u nas pochmurnych dni ciag dalszy...wiec siedzimy pewnie w domu
a jakie plany u was?
buziaki :-)

Ps. dzis jest wielki dzien Ragazzy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 cze 2009, 07:10

witam u nas noc pobudka o 1 dalam herbatkii pobudka o 5 ale i tak wstawalam czesciej bo smoczek jej wylatywal i kaszel dokuczal i placz byl

ja dzis takze siedze w domu na spacer wyjdziemy jakmala wyzdrowieje i sie rozpogodzi... mala jeszcze spi oo chyba wstala... ja mam takiegolenia nie wiem czego ostatnioale przydalo by sie pospprzatac

ok lece do malej

Awatar użytkownika
jedwabna
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 cze 2009, 07:33

ja mam takiegolenia nie wiem czego ostatnioale przydalo by sie pospprzatac
ehhh to samo u mnie. leniuch jestem i tyle. sprzatam jak mam juz noz na gardle, czyli np jak ma mnie odwiedzic tesciowa :-D

wlasnie duamam nad obiadem. moze zrobie placki ziemniaczane z sosikiem pieczeniowym...

Awatar użytkownika
Ragazza555
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

05 cze 2009, 08:14

hej
Dzisiaj w nocy Emilka obudziła sie na karmienie :ico_szoking: Dawno tak nie było normalnie ładnie przesypiała do 5 :ico_noniewiem:
Chciałam ja teraz po 4 godzinach nakarmic a ona nie chce :ico_olaboga: Ciekawe za ile zrobi sie głodna :ico_noniewiem:
Ps. dzis jest wielki dzien Ragazzy
ano wielki :ico_brawa_01:

Znowu pogoda nie dopisuje ale chyba pojedziemy na weekend na wies :-)

Awatar użytkownika
jedwabna
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

05 cze 2009, 08:22

Dzisiaj w nocy Emilka obudziła sie na karmienie Dawno tak nie było normalnie ładnie przesypiała do 5
Chciałam ja teraz po 4 godzinach nakarmic a ona nie chce Ciekawe za ile zrobi sie głodna
moze to zeby...ale moj tez tak czasami ma. kiedys sama go juz wzielam i nakarmilam bo 6h wogole nie wolal ani nie plakal :ico_noniewiem:
Znowu pogoda nie dopisuje ale chyba pojedziemy na weekend na wies
super :-D jedziecie z Emilka czy zostawiasz mamie?

Awatar użytkownika
Marcia77
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 cze 2009, 08:56

witam dziewczynki ja znowu kontrolnie bo bez sił jestem..dzis rano zrobiłam badania i mam nadzieje ze w koncu cos z nich wynknie..o 12 mam wizyte..trzymajcie kciuki i dziekuje ze słowa otuchy

ragazzazycze Wam wszytkiego co najlepsze z okazji rocznicy.. :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

przepraszam ze nie odpisuje ..obiecuje ze nadrobie jak dojde do siebie

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

05 cze 2009, 08:57

plum :-)

Ragazza555, Kochana, dla Ciebie i męża :-D :ico_brawa_01:

ObrazekObrazek

to tak na dzień dobry :-)

u nas noc spokojnie... tylko mnie nerwy biorą przed tą komunią.... i jeszcze się zastanawiam, czy chłopu nie usztywnią tej nogi, to wtedy już bankowo będzie wszystko na mojej głowie :ico_sorki: :ico_olaboga: trzymajcie kciuki za niego :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-06-05, 08:58 ]
Marcia77, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: trzymam baaardzo mocno, i czekam na wieści od Ciebie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: oby się wyjaśniło :ico_sorki:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”