witam po południowo
u nas też pogoda paskudna,od rana leje i zimno :ico_chory: :ico_chory: ale jak Hania wstanie i zje obiadek to jedziemy do moich rodziców bo sporo poczty do mnie przyszło,a nie miałam kiedy po to pojechać :ico_sorki: :ico_sorki:
mąż już trzeźwieje :ico_sorki: rano jeszcze wyleciał do sklepu po papierosy to przyniósł sobie jeszcze alkohol,ale ja go zabrałam i wylałam :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dzisiaj idzie na nocke ale nie na 23 tylko 21 i do 7 rano,a po pracy ma pogadać z szefem a brat męża był dzisiaj u nas i coś usłyszał,że mają A zdjąć z wózka widłowego i wziąć do innej roboty :ico_sorki: pewnie przez to jego branie wolnego :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: i ciekawe czy od jutra będzie miał normalnie tydzień urlopu co miał zaplanowany :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: a wczoraj mu natłukłam jeszcze przed spaniem bo musiałam go rozebrać bo by mi się brudny do łóżka zwalił :ico_zly: :ico_zly: ale chociaż sobie ulżyłam :ico_brawa_01:
menelki wszystkie nakarmione :ico_oczko: :ico_oczko:
Jadzia głosik oddany :-D
AsiaNL mam nadzieję,że @ już nie przyjdzie,a ten pomidorek to może jakiś znak :ico_noniewiem: :ico_oczko: :ico_oczko:
ponoć w tym tygodniu ma być 30 stopni.... chyba pod kołdrą...
ale faktycznie tak zapowiadają i to chyba na weekend ma tak już być :ico_noniewiem: