Hej dziewczyny!!!
No i tak się złożyło
leonko, że będę cię męczyć swoim towarzystwem :ico_oczko: I inne styczniówki też :ico_oczko:
Podczytywałam Was od jakiegoś czasu, przyznam się bez bicia, ale nie miałam odwagi się ujawnić :ico_oczko: Dzisiaj byłam u lekarza pierwszy raz i mogę się oficjalnie dołączyć i przedstawić swoje maleństwo :ico_oczko:
Według lekarza mój maluszek jest równo o tydzień młodszy od maleństwa
leony. Co do terminu porodu to się pogubiłam bo wszędzie w necie w kalkulatorach mi wyliczało 15-16 styczeń - lekarzowi wyszło 24. :ico_noniewiem: Ale to szczegół - dzidzia i tak zrobi jak będzie chciała :ico_oczko: Oby tylko zdrowa - płeć mi też obojętna, choć jak widać jednego łobuziaka już mam :ico_oczko:
Ja na razie nie czuję się dobrze - cały dzień mam nudności, wymiotuję czasem 3 razy dziennie ale co zrobić :ico_oczko: Pierwsza ciąża była podobna, po cichu liczyłam że ta będzie inna ale jak widać moje dzieci niekoniecznie lubią się mamy słuchać :ico_oczko: Dostałam czopki, zobaczymy czy pomogą.
Bardzo mi smutno, że niektóre z dziewczyn straciły swoje skarby... Światełko dla nich.... [*] [*] [*] Niech czuwają nad naszymi maluszkami...