No raczej nie ale z tego co wiem to przy kazdej ciazy jest takie cos :-D@to na pewno nie jest
kati84, Wielkie dzieki za przepis juz zapisany :-D

ja też o tym myślę,ale A wspomniał o leczeniu więc jeśli pójdzie to zaczniemy coś myśleć,a jeśli nie to rozwód :ico_noniewiem:aniawlkp86, ja nie wiem czy w twojej sytuacji bym sie decydowala na kolejne dziecko.Przynajmniej nie teraz :ico_nienie: ale to jest sprawa indywidualna.
zrobione :-D powodzienia zycze :ico_sorki:Trzymajcie za mnie kciuki
Dzieki :ico_sorki: napewno sie przydadza :-Dno to trzymamy dalej kciuki za nienadchodzącą @.
To juz jest bardzo duzy krok z jego strony tylko jeszcze Ty musisz dobrze to rozegrac i bedzie cacy :ico_brawa_01:A wspomniał o leczeniu
Boszzz dlaczego ja mam tylko balkon :ico_puknij:zmykam na działeczkę
nie tylko ty :-D u nas dzis ladna pogoda ale za cholere nie chce mi sie wychodzic.Nawet tapety jeszcze nie zrobilam :ico_sorki: siedze jak taka nonono i nic mi sie nie chce :ico_sorki: dziewczyny jak ja bym sobie z kims pogadala na zywo,wyplakala i pozalila,a tu nie mam nikogo :ico_placzek: wiec wybaczcie ze wam tak smuce ale mam tylko was :ico_placzek:dlaczego ja mam tylko balkon
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość