to ja proszę puszczalską z mleczkiem i cukrem :ico_kawa: :ico_kawa:ale za to teraz mogę komuś :ico_kawa: postawić :-D

ale wypijemy po południu bo od rana mnie nie będzie bo jadę z mamą na zakupy a A zostaje z Hanią sam pierwszy raz :ico_szoking: ale mam nadzieję,że sobie poradzi :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:aniawlkp86, no ładnie moje ciasteczka :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: Ale jutro się nie wywiniesz :-D
współczuję i życzę zdróweczka,oby szybko przeszło to choróbsko :ico_sorki: :ico_sorki:A my wszyscy jestesmy chorzy :ico_noniewiem:
Najgorzej Kubuś. Ma 39 stopni goraczki i koszmarny katar. Normalnie całą brode mu zalewa. Już mu na lewe uszko wchodzi i grozi zapaleniem, no i gardziołko już od kataru zainfekowane.
najlepiej jakby oboje mieli te zabiegi :ico_sorki: :ico_sorki:dzisiaj dostałam sms-a od Janiołka i niewiadomo czy jutro mała będzie miała ten zabieg bo przywieźli noworodka który pilnie potrzebuje tego zabiegu więc niewiadomo jak to będzie :ico_olaboga: :ico_olaboga: jutro się okaże :ico_noniewiem:
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość