ramonka, to masz fajnie bo chciałabym mieć teraz troszkę mniejsze bo mam bardzo jak dla mnie duże nawet mój mąż P. mi to powiedział i zrobił :ico_szoking:
[ Dodano: 2009-06-10, 11:26 ] iw_rybka, dobra to jesteś usprawiedliwiona ;-) Dobra lecę po te truskawki bo same nie przyjdą do mnie
ja chetnie pojde ale moje dzieciatko niebardzo :-D
Podbrzusze mi przez nia 'rozrywa' doslownie tak sie pcha , mam wrazenie ze juz pecherza i całej reszty nie mam :ico_sorki: Kazdy ruch to oczy mi wychodza, jak tak dalej pojdzie to skurcze przegapie :ico_oczko:
bigottka, mi i tak zwiekszyły sie o rozmiar, bo zawsze miałam takie nieduze B a od poczatku ciazy musiałam przezucic sie na C i tak juz zostało :ico_noniewiem: Nie wiem co po porodzie bedzie ale przypuszczam ze tez niewiele wiecej :ico_noniewiem:
Co w was dzis wstapilo :ico_szoking: ale napierdzielacie z tym pisaniem.Ale wy normanie wrdotki jestescie,czlowiek tylko pojdzie prysznic wziasci pozniej nie moze doczytac :ico_szoking: :ico_szoking:
Witaj Karolinko ceszez sie ze do as dolaczylas,czyytalam kilka twoich postow i musze przyznac ze sa bardzo fajne,takie optymistyczne :ico_brawa_01: chcialabym miec tyle sily co ty :ico_sorki:
A co do biustu to ja sie lepiej wypowiadac nie bede,swego czasu to nawet o operacju myslalam.
Ramonce pewne ciezko jest sie rozstac z nami dlatego na porodowke nie jedzie :-D