kilolek zapomniałam napisać że bardzo fajne fotki :ico_brawa_01:
Lenka dzis dostala sraczki, w sumie przeszla ale okropnie pierdzi :ico_oczko: mam nadzieje ze nic sie z tego nie wykluje.
na pewno nic się więcej nie wykluje :ico_sorki: :ico_sorki:
ja juz chce zeby bylo po tym zabiegu...niech to zrobia, mowia ze prosty przypadek a tak to wydluzaja
zawsze tak jest,taka ta nasza służba zdrowia :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: mam nadzieję,że w poniedziałek będzie już po wszystkim :ico_sorki: :ico_sorki: trzymam mocno kciuki :ico_sorki: :ico_sorki:
i Lenusia nie miala rotawirusa - zaden lekarz nie wiedzial co jej jest i moja mama wpadla na to ze to zeby :ico_oczko:
skoro w szpitalu to lekarze szukali nie wiadomo jakiej przyczyny :ico_puknij: ale dobrze,że to tylko ząki :ico_sorki:
miłego wieczorku i nocki :-) :-)
[ Dodano: 2009-06-12, 15:27 ]
witam po południu z :ico_kawa:
dzisiaj taki dziwny dzień,to ciepło to zimno to wieje to pada i tak w kółko :ico_olaboga: nawet nie wiadomo jak się ubrać na dwór :ico_sorki:
a tak wczoraj moja mała zasnęła przy tatusiu podczas zabawy
[ Dodano: 2009-06-12, 16:23 ]
ale tu cisza :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: gdzie wy jesteście :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: miałam z kimś tu kawę wypić,ale nie ma z kim :ico_sorki: