Laski przyszłam tylko powiedzieć dobranoć, żeby nie było, że Was zaiedbuję. Buziole. Bigottka, daj znaka na koma, bo nie wiem kiedy się jutro pojawię na forum.
Witam z ranusia. Sabcia, gratuluję kolejnego tygodnia czyli 21 tc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: AsiaNL, :ico_pocieszyciel: współczuję ja nie miałam takich dolegliwości na szczęście. A tak to czujesz się dobrze??
Taj jak zawsze reszta śpi bo do nocy siedziała jedna idzie się smażyć na plażę zazdroszczę jej, a reszta???
Dobra ja idę śniadanie zjeść a potem na szybkie zakupki więc do usłyszenia później kobietki
Dzien dobry :-D
Ja tylko na chwile melduje ze dalej 2w1 :-D Sabcia, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejny tydzien teraz za polowa to juz z gorki :ico_oczko: AsiaNL, wspolczuje :ico_sorki: a moze z nerwow ten zoladek cie boli? M trzeba :wpale: nie mozesz sie teraz denerwowac :ico_nienie: :ico_nienie:
:ico_olaboga: :ico_olaboga: czy wy wiecie ile od wczoraj napisałyście :ico_szoking:
No nic i tak nie nadrobię zaległości :ico_placzek: . Mnie wczoraj coś złożyło :ico_chory: o 19 już spałam. :ico_szoking: Na szczęście dziś jest o wiele lepiej przynajmniej głowa mnie już tak nie boli :ico_sorki:
Sabcia :ico_buziaczki_big: już coraz bliżej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: