magduś81, To pewno poród cesarka sie skonczy?? czy naturalnie??
Boszz jak ja chcialam miec bliźniaki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: w sumie to nie wiem czy nie mam :-D
rozmawiałam z lekarzem ostatnio i mówił że raczej cesarka, chyba że się dwa dobrze ułożą ale on raczej za cesarką jest!! Więc cesarka!!To pewno poród cesarka sie skonczy?? czy naturalnie??
życze ci bliźniaków :ico_brawa_01: pewnie duuuuż będzie roboty ale ja się ciesze bardzo bardzo!!!w sumie to nie wiem czy nie mam
No cc jest spoko :-D ja mialam i bylam bardzo zadowolona :-D w sumie przez cala operacje gadalam z anastezjologiem a nasmialam sie jak glupia bo zaczal kawalami sypac :ico_haha_01:Więc cesarka!!
:ico_sorki: :ico_sorki: nie dziekuje by nie zapeszyc :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01:życze ci bliźniaków
ja powiem że bardziej bym się bała naturanego porodu. Mój próg bólu jest bardzo niski a u nas bez znieczulenia porody :ico_sorki: A po cesarce dostane coś na ból jak mnie będzie boleć. Także nawet się ciesze na takie rozwiązanie!!!No cc jest spoko
a pewnie że tak. My się nie spodziewaliśmy bliżniaków, w rodzinie to chyba piąta woda to bliźniaki więc u nas to przypadek ale cudowny przypadek. Mój mąż wykrakał po badaniu bety że będą pewnie bliźniaki :ico_brawa_01: a teraz jeszcze dwóch chłopców więc jest pomilionowy szczęsliwy!!!nie dziekuje by nie zapeszyc
powiem ci że ja marzyłam o parce jak już się dowiedziałam o bliźniakach, ale ostatnio na usg wyszły dwa pisorki. Mój mężuś prawie oszalał :-D aż pojechalismy do sklepu to latał jak pijany zając chciał wszytsko kupić dla nich, a najbardziej dwie piłki nożne hahamoj M bardzo chce miec synka a ja za to corcie
napewno się rozciąga, ale weź sobie może nospa i poleż na lewym boku to pomaga!!!Ale mnie brzusinek zaczal bolec
No to na pierwszym miejscu wiadomo :-DAle w sumie dla mnie to płeć nie była i nie jest ważna, ważne że dzidziulki są zdrowe
No wlasnie tez tak mysle :ico_sorki: juz bym chciala miec taki duzy brzusinek i czuc malenstwa.... najbardziej to chyba boje sie pierwszego usg :ico_olaboga:napewno się rozciąga,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość