izuś_85, to jaką tą sofę kupiłaś?
taką dwójeczke wysuwaną :-D :-D mało miejsca zajmuje i chyba bedzie w sam raz do naszego małego pokoju
ech, już sama nie wiem czy dobrze zrobiłam, no ale jakby Przemek spał z nogami za łózkiem??? :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
tamten tapczan był fajny, ale nie było dłuzszych z tego rodzaju, po co Przemek taki długi urósł :ico_haha_01: :ico_haha_01: a z resztą jemu sie ten tapczan nie podobał :ico_oczko: :ico_oczko:
megi5566, :ico_szoking: :ico_szoking: jak to zmalały??? pierwsze słysze... moze miałaś napuchnięte albo mocno obrzmiałe wcześniej :ico_noniewiem: a moze schudłaś troszke albo dzidzia cie wyssała :ico_oczko:
nie zazdroszcze... modle sie jedynie o cycki co by mi pozostały bez rozstępów :ico_sorki: :ico_sorki:
zrobiłam juz porządek w obu komodach :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ledwo sie rzeczy Amelki zmiesciły :ico_olaboga: :ico_olaboga:
a moich ciuchów tyle musiałam pochowac do wersalki bo za małe :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: