09 kwie 2008, 18:05
Juleczko i Eryczku, pierwsze swieczki na tortach juz zdmuchneliscie :ico_brawa_01: , z tej okazji zyczymy Wam zdrowka, mnostwa radosnych przezyc kazdego dnia i wszystkiego naj, naj, naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rybciu, dla Ciebie zdrowka, pociechy z Andrzejka, spelnienia marzen i realizacji planow w jak najkrotszym czasie!!! 100 lat!!! kochana zycie zaczyna sie po trzydziestce :-)
Kacperku kochany, najmlodszy nasz kwietniaku, Tobie tez zyczymy zdrowka i przesylamy buziaki z okazjii ukonczenia 11 miesiaczka!!!
Moj maly lobuz wlasnie zasnal, a mialysmy wjsc na poczte wyslac kartke dla babci na urodziny. Dziewczyny, sorrki, ja tez nie czesto zagladam, ale mala strasznie sie denerwuje jesli zabyt dlugo zajmuje sie swoimi sprawami. Maya spi co raz mniej, w domu co raz wiecej do zrobienia, za oknem pogoda zachecajaca do wyjscia...mam nadzieje ze rozumiecie. Po za tym Mayusiak strasznie lobuzuje, ale jest przy tym tak kochana, ze trudno sie na nia gniewac. Kiedy mowie, ze czegos nie wolno, to robi mine zbitego psiaka i kreci glowa "nie, nie". W tym momencie zawsze mnie rozbraja. Zebow nadal brak, za to co raz czesciej puszcza sie i maszeruje. Czasem 2-3 kroczki, czasem wiecej :-D . Kiedy graja jej ulubione piosenki, to tanczy i spiewa po swojemu. I takie tam rozne rzeczy, ktore Wasze dzieciaki juz dawno z pewnoscia opanowaly. Ogladalam zdjecia i niemoge sie nadziwic jak te nasze malenstwa urosly i jak cudnie wygladaja.