U mnie jest ten sam wyscig o wieksza liczbe znajomych :-D Rafal uzaleznil sie od NK i pierwsze co jak siadzie na kompa to oczywiscie NK. Jeszcze wczoraj rano mialam ponad 20 znajomych by go dogonic a teraz zaledwie 9.. nie znajdzie sie tu ktos jeszcze :ico_haha_01: hahahaha :ico_haha_01:No i ja witam ale fajnie jest was miec na nk wkoncu pobilam meza z znajomymi :-D
Norbert dzisiaj to jakas smiechotka .. chwile temu wstalismy.. od przebudzenia on sie smieje.. karmilam go to tez caly czas sie usmiechal az mu smok wyslizgiwal sie z buziolka :ico_haha_01:
A tak w ogóle... bosheee.. ile Wy tu już napisałyście dzisiaj.. szok :ico_szoking: Dziewczyny.. jest dopiero przed 10. :ico_haha_01:
Ojjj.. tez podziwiam :ico_sorki: :ico_sorki: Polskiej tu nie mialam to angielska ogladalam.. cokolwiek.. aby sie troche odchamić :ico_haha_01: :ico_haha_01:pinko dwa lata bez telewizora :ico_szoking: u mnie by to nie przeszlo
Też bym tak chciala chodzic spac wczesniej :ico_sorki: Jak Rafal pracowal kiedys w ciagu dnia to chodzilismy spac kolo 22-23. Jak wieczorem jakis film sobie ogladalismy to ja tez zawsze usypialam w polowie.. ale odkad on pracuje na nocki to pozno chodzi spac i mi poprzestaial pory snu.. Teraz chocbym polozyla sie wczesnie to bede sie przekrecac z boku na bok. tak jak wczoraj.. polozylam sie 23.30 i natlok mysli mi swidrowal w glowie - glownie byly to mysli o Was na NK :ico_haha_01: Jakby to jakies bardzo znaczace w moim.Ja mam tak samo. Staram sie kłaśc ok 22, żebym się w miare wyspała. Ale często usypiam już na filmach które lecą o 20 :ico_haha_01:
O.. fajnie .. jeszcze jedno :ico_brawa_01:Jak znajdę jeszcze chwilę w ciągu dnia to wyślę Wam zaproszenia na nk
A Norbert o 0.30 coś zaczal sie wiercic w lozeczku, kwekac to przewinelam goi nakarmilam, kolejne bylo o 5 i spalismy do 8. Zauwazylam, ze rano jak wstaniemy tak kolo 8, nakarmie Norberta, on chwile sie pobawi w lezaczku, pousmiecha i za jakies pol h zaczyna marudzic bo jes senny. Idzie wtedy spac na godzinke, poltorej.
[ Dodano: 2008-04-10, 10:06 ]
Ja weszłam to wszystkie pouciekały :ico_placzek: