ochłonełam...
kiecka fajna, choc ja czuje sie w niej jak wieloryb :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
mam taki mega brzuch :ico_placzek: i widac w niej mój cellulit na pupie :ico_placzek:
rzeczy dla Amelki te co zamawiałam boskie :ico_brawa_01: a najbardziej podobaja mi sie butelki z Tommy tippe :-D :-D :-D :-D jak cycuś mamusi :ico_oczko:
ale te podkłady poporodowe :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: normalne pieluchy :ico_szoking: ja mam coś takiego nosić????????? :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory:
jeju już coraz blizej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a najlepsza wiadomosc jest taka ze za dwie godzinki Przemcio bedzie w domku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
oszaleje ze szczęscia chyba, bo bedzie aż do poniedziałku :-D :-D :-D :-D
[ Dodano: 2009-06-18, 17:57 ]
izuś_85, i jak sukienka? Pasuje?
nawet nie musze skaracać jak kupie butki na małym obcasiku :ico_oczko: :ico_oczko:
tylko wygladam w niej jak stukilogramowa baba :ico_szoking: taaaaki brzuch, masakra :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: a pupa :ico_placzek: :ico_placzek: jakieś majty ściągajace musze kupić do tej kiecy :ico_placzek: