10 kwie 2008, 14:13
Madzia to jak takbardzo kochasz to mam nadzieję, ze się dogadacie. Tylko cholera nie chwilowo... a na zawsze.
Olej teściową i wcale się nie przejmuj. Pomysl, ze ci to obca osoba powiedziała... i co? Od razu inaczej nie?
Dziewczyny a powiedzcie czy dajecie dzieciom smoki??
Wiem, ze Madziorka nie. A reszta? Ja zamiast mniej to coraz więcej mu daję i troche się tym martwie, ale wiem, ze to go uspokaja i pozwala zasnąć. Zwłaszcza jak był chory albo ząbki bolą.
W sumie aż tak bardzo się nie przejmuje zgryzem bo juz mimoja mama powiedziała,ze cała nasza trójka smoka dziamała a zgryzy mamy jeden ładniejszy od drugiego. Dentysta mi powiedział, ze idealny.No to jaka w tym prawda? Moje kuzynostwo tez miało (mama wspomina, ze nawet trzy na raz: jeden w buzi a dwa w rekach i tak na zmianę hihi). I tez mają piekne zabki. Problem ma mój chrzesniak, który smoka nie używał a kciuk non stop. Do dzisiaj ma z tym kłopot. Ma 10 lat a odruch mu został i jak zasypia to reka często do buzi sama ciągnie. Teraz aparacik nosi ikwkrótce będzie juz lepiej, ale nieładnie mu zeby wyrosły.
A ja czekam na Jarka, zaraz powinien wrócić i lecę na podbój mojego lumpeksiku.
Juz nie mam gdzie tego wszystkiego składować, ale nałóg silniejszy. takie nonono ubrania Tomkowi nakupiłam, ze będzie całe lato biegał. Tak sobie myślę, ze teraz to już będzie się bardziej brudził i niszczył ubranka bo do piasku na dwór sie wyjdzie i po podłodze sie tarza więcej... Także będę szparac jak zwykle. Zobaczymy co wyszperam.