ha ha mój Krzycho robi dokładnie tak samo, ale numerostatnio jak jest śpiący i marudzi to dostaje smoka i jak automat buch od razu głowa na bok i szuka w co by się wtulić-dlatego zawsze ma koło głowy pieluchy tetrowe pozwijane w kłębki, to wtedy się wtula w pieluchę i jedną rączką sobie ją przyciska do buzi-przynajmniej mu smoczek nie wypada :ico_oczko: a drugą ręką miętosi kołdrę, albo jedną z pieluch, które go otaczają-wygląda wtedy słodziutko :ico_haha_01:
przyzwyczaił sie ze ma duzo pieluch zawsze koło buzi bo od początku mi ulewał dość mocno i zawsze pod szyjką jedna i koło buzi druga zebym go nie musiała co chwilke przebierac, a teraz juz sie tak nauczył ze nie zaśnie bez pieluch. az poszłam teraz zrobić mu fotke bo właśnie zasnął. zaraz wkleje.
wogóle Krzys mi dzisiaj dał w kość, od rana tylko mu zabawy w głowie i gadac z nim i nosić, teraz dopiero zasnął od 7 rano. niby próbował cos dwa razy drzemac ale to było po 10min i koniec, teraz widze ze usnąl mocniej - może da sie mamie pobawic na necie hi hi
no i młody juz nie śpi - ale ja mam z nim dzis. ide po niego moze poleży tu koło mnie na lezaczku
[ Dodano: 2008-04-10, 16:33 ]
aha no i o najwazniejszym zapomniałam. mój Krzys sie dzis smiał na GŁOS!!! :ico_szoking:
Juz raz tak słyszałma ale wydawało mi sie ze to nie to ale dzisiaj sie kilka razy smaił całkiem na głos he he, jak rozkosznie!!! :-D :-D :-D . marudzi mi tu troche na tym leżaczku
o teraz sie zajął wsuwaniem swojej własnej rączki - ostatnio czesto tak robi!!!
zaraz wkleje kilka fotek