plum :-)
ale suprr piszecie Laseczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: lubię tak wejść i mieć kilka stron do przeczytania :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja juz finiszuję z lewizną :ico_olaboga: mam odruch wymiotny, jak widzę moje zakładki z wordem, ale powtarzam sobie, że juz finisz :ico_sorki:
co do spacerówek, to ja kupiłam taką parasolkę składaną, małą, żeby na wyjazd do Polski nie zajmować bagażnika :ico_sorki: mojej graco nie oddam tak szybko, bo jestem z niej suprr zadowolona, a ta mała będzie tylko na wypady :ico_sorki:
pogoda u nas suprrr :ico_sorki: nawet byłam z Alkiem na spacerze ponad godzinę, bo juz sie lepiej czujemy, a on coraz mniej kaszle :ico_sorki:
:588: dla Krzysia :ico_sorki: za 5 miesiączek :-)
z zakupami na allegro przestałam ;-) bo mam mało kasy na polskim koncie :-D ale na ebayu szaleję w dalszym ciągu - znaczy jak nie zaglądam, to nie kupuję, bo tak to zawsze jakaś okazja (jak przedwczoraj dwa komplety koszulek z krótkim i do tego spodenek krótkich z nexta za 99pensów :-D + 1,5f za przesyłkę :-D nowe z metkami :-D )
miłego wieczorka :-)